Najveći izbor. Najlepše burme.

Uživajte u vrhunskim radovima najtalentovanijih dizajnera, u izradi najkvalitetnijih savremenih nemačkih mašina, poručite luksuzne burme koje ćete voleti zauvek.

1. Istražite kolekcije. Nađite favorite

Prvi korak ka savršenom venčanju je odabir modela i dizajna burmi koji vam se najviše sviđa. Koristite filtere kako bi istražili različite stilove i kolekcije. Ukoliko vam treba savet ili pomoć, slobodno nas kontakirajte; stojimo vam na raspolaganju.

2. Odlučite se za boju i finoću zlata

Bez obzira na boju zlata sa slike, vašu porudžbinu ćemo izraditi u boji po vašoj želji: od žutog, belog ili roze zlata, takođe vi birate da li želite 14k ili 18k zlato. Za više informacija kliknite na sliku modela koji vam se sviđa, kako bi istražili razne opcije i detaljnije cene.

3. Odlučite se za dijamante ili cirkone

Vaše modele možemo da ukrasimo cirkonima ili dijamantima. Možete da izmenite i broj, raspored i gustinu kamenja. Konfiguracija kamenja sa slika su samo predlozi, sve izmene su moguće. Zajedno ćemo stići do savršenih verzija vaših burmi.

4. Odlučite se za debljinu burmi

Sve modele izrađujemo da budu udobne, anatomske. Odlučite se za “Normal” odnosno prosečne debljine ili za masivnije “Deluxe” modele. Dostupna vam je često i “Economic” (tanjoj) varijanta, međutim nekada dizajn zahteva određenu minimalnu debljinu.

O cenama

Cene na sajtu su informativnog karaktera. Konačna cena burmi se formira na osnovu njihove širine, veličine, debljine, kao i broja i vrste kamenčića. Na cenu ne utiče izbor boje zlata, završne obrade, unutrašnje graviranje. Pri poručivanju se ostavlja depozit (50% cene porudžbine).

Bitno je da znate, da naknadne izmene već izrađenih burmi se ipak naplaćuju: tu su izmena veličine (što zahteva novu izradu), izmena završne obrade, naknadna ugradnja kamenja.

Rok izrade

Burme izrađujemo isključivo po porudžbini. Naravno, niste u obavezi da uzmete dve burme iz istog seta, istog izgleda, odnosno istog dizajna. U radnji držimo isključivo uzorke; oni su samo predlozi dizajna. Rok za izradu burmi je najmanje 7 dana, a najviše 30.

Imajte u vidu, da naknadne izmene već izrađenih burmi, kao što je izmena veličine (što najčešće zahteva izradu novih burmi), izmena završne obrade, takođe mogu da potraju 7-30 dana.

Economic burme.
Isti model, povoljnije.

Poručite tanje burme sa debljinom zida oko 1 mm. Mnogi modeli mogu da budu Economic, neki dizajni međutim zahtevaju veću debljinu.

Normal burme.
Prirodno udobne.

Burme sa standardnom debljinom zida oko 1,3 mm. Skoro svi modeli mogu da se izrade u ovoj varijanti. Udobne su, anatmoske, najprijatnije za nošenje.

Deluxe burme.
Deluxe iskustvo.

Anatomske burme sa debljinom zida oko 1,7 do čak 2 mm, za ljubitelje masivnijeg prstenja. Određeni dizajni zahtevaju ovu masivnu debljinu. Bilo koja burma može da se poruči u ovoj varijanti.

Želite burme od 18k zlata?

Nikakav problem. Cene će biti korigovane na licu mesta za vreme primanja porudžbine. Sve modele standardno izrađujemo od 14k (tzv. 585) legure zlata. Međutim ukoliko želite burme veće finoće, možemo da vam izradimo vaše burme od mekše, 18k legure zlata. Cene su oko 40% veće u odnosu na 14k. Za više informacija, kontaktirajte nas.

* predlažemo 14k burme, zbog veće otpornosti na svakodnevno habanje

14k

 • zlato
 • bakar
 • srebro

18k

 • zlato
 • bakar
 • srebro

14k

 • zlato
 • bakar
 • nikl
 • cink

18k

 • zlato
 • bakar
 • nikl
 • cink
 • srebro

14k

 • zlato
 • bakar
 • srebro

18k

 • zlato
 • bakar
 • srebro

Kartica Vernosti

Poručivanjem burmi, u znak zahvalnosti, dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popuste za sve buduće kupovine.

Besplatna dostava

Redovno šaljemo izrađene burme na kućnu adresu; kurir vam donese osiguran paket najčešće u roku od dva radna dana.

Porudžbinu možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od 24h, u zavisnosti od destinacija poručioca.

Western Union

Ukoliko poručujete iz inostranstva postoji mogućnost direktne uplate preko Western Union usluge prenosa novca. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno, odnosno pre slanja i preuzimanja poručenog nakita.

PayPal

Ukoliko želite da platite porudžbinu preko PayPal usluge, možemo Vam poslati PayPal predračun. Ovaj način Vam omogućava da se porudžbina plati sa daljine, iz inostranstva, brzo i lako, bezgotovinski.

…ili istražite Kolekcije

Channel Kolekcija

Predstavljamo vam burme sa dizajnom dinamičnih kanala.

Klasični modeli, jednostavnog i večnog dizajna.

Istražite raskoš i sjaj očaravajućih Eterniry modela.

Texture Kolekcija

Istražite modele sa jedinstvenim tekstura i prelepim refleksijama.

Poručite jedinstvene kaligrafske burme.

Istražite modele sa jedinstvenim oblicima i motivima.

Avantgarde Kolekcija

Burme nesvakidašnjeg oblika i dizajna.

Sa ponosom vam predstavljamo jedinstveno pravougaono kamenje.

Istražite nove i moderne modele sa površinski obrađenim tamnim detaljima.

Istražite burme sa jedinstvenim radom: MikroPerlicama.

Istražite najtraženiju kolekciju oštrih kosina, modernog dizajna.

Burme po širini

Burme širine 2, 3 i 4mm.

Burme širine 5 i 6 mm.

Burme šire od 7 mm.

Modele za koje se odlučite izrađujemo po porudžbini. Rok izrade je 10 – 30 dana.
Dostava je gratis na teritoriji Srbije. Na sajtu su predlozi dizajna, mnoge izmene dolaze u obzir.
Slobodno nas kontaktirajte vezano za konkretne cene i izmene; sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći i objasniti sve što treba da znate.
Cene su u evrima i informativnog su karaktera. Plaćanje i dinarima. Konačna cena se formira prilokom poručivanja.