Investiciono zlato

24K zlatne poluge i kovanice

Zaštitite svoj kapital ulaganjem u investiciono zlato, kupovinom 24K zlatne poluge od zlata finoće 999,9 renomiranih kovnica.

Mi smo Zlatara AS, preduzeće sa najvišom bonitetnom ocenom AAA:2022, Vaš pouzdan diler za investiciono zlato.

Uložite u investiciono zlato već danas: Novi Sad, Jevrejska 34, Novi Beograd: Jurija Gagarina 14/d Belvil

LBMA akreditovani proizvođači

Valcambi  |  Pamp  |  Nadir  |  M. Österreich  |  C.Hafner

Svetski priznate

LBMA akreditovane kovnice

Nudimo isključivo proverene popularne poluge od čistog zlata, svetski priznate, cenjene usled pažljive ravnoteže pristupačnosti, prenosivosti i visoke likvidnosti.

Kovnice koje proizvode ove poluge su akreditovane i redovno kontrolsiane sa strane LBMA asocijacije.

  • Širok opseg cena se lako prilagođava svakom budžetu.
  • Svaka poluga je svetski priznata
  • Sve poluge su zagarantovanih finoća i kvaliteta
  • Kovnice su sa najstriktnijim kontrolama kvaliteta
ISTRAŽI PONUDU

Investiciono zlato

Zašto kupiti poluge od čistog zlata?

  1. Zaštita životne ušteđevine od gubitka vrednosti kroz inflaciju usled redovnih svetskih kriza
  2. Poverenje u papirni novac je izgubljeno. On je sada već praktično bez pokrića.
  3. Čak i najveće banke propadnu usled svetskih kriza.
  4. Zlato je hiljadama godina priznata i sigurna imovina, najcenjenija prirodna svetska valuta.
  5. Mnogi smatraju da će vrednost zlata nastaviti da raste, i da će ulaganje u investiciono zlato dati sigurnu dobit.
ISTRAŽI PONUDU

Zaštitite kapital

Novac pretvorite u investiciono zlato

Posebno u vremenima visokog rizika od inflacije treba da se razmišlja o što efikasnijoj zaštiti novca. Papirni novac nema više pokriće u zlatu i većim delom je virtualan. Zato je pametno deo novca pretvoriti u zlato, jer ono čuva vrednost kupovne moći, pruža nezavisnost i sigurnost. Posebno u krizinim vremenima se zlato pokazalo kao isplativ investicioni instrument.

  • U Srbiji su poluge od čistog zlata oslobođene PDV
ISTRAŽI PONUDU

Predstavljamo VALCAMBI poluge – poznata LBMA akreditovana kovnica iz Švajcarske

Zaštita od inflacije

Postoji nekoliko dobrih razloga zašto zlato može da bude dobra investicija kao zaštita od inflacije

Istorijski učinak

Zlato je istorijski zadržalo svoju vrednost tokom perioda inflacije, a čak je doživelo i značajna povećanja cena tokom perioda visoke inflacije kao što je 1970-ih. Razlog tome je što se na investiciono zlato gleda kao na skladište vrednosti koje nije direktno povezano sa performansama druge imovine, kao što su akcije i obveznice, na koje inflacija može negativno da utiče.

zlatne poluge

Ograničeno snabdevanje

Za razliku od papirne valute, koju vlade mogu štampati u neograničenim količinama, ponuda zlata je ograničena. To znači da vrednost zlata nije podložna inflatornim pritiscima izazvanim povećanjem novčane mase.

investiciono zlato

Diversifikacija

Investiciono zlato može biti vredan dodatak dobro diverzifikovanom investicionom portfoliju jer ima tendenciju da ima nisku korelaciju sa drugim sredstvima. To znači da čak i ako berza ili druge investicije imaju loš učinak, zlato i dalje može zadržati svoju vrednost i potencijalno obezbediti zaštitu od inflacije.

finance

Globalna potražnja

Investiciono zlato je univerzalno priznat i prihvaćen oblik valute, a potražnja za zlatom ima tendenciju da raste u vremenima ekonomske neizvesnosti. Ovo može da obezbedi dodatni sloj zaštite od inflacije, jer investitori traže sredstva koja su sigurna kao što je zlato.

logistics

Osiguranje portfolija

Ulaganje u investiciono zlato može se posmatrati kao oblik osiguranja portfelja. Baš kao što biste mogli da kupite osiguranje da biste zaštitili svoj dom ili automobil od neočekivanih događaja, ulaganje u zlato može pomoći u zaštiti vašeg portfelja od neočekivanih inflatornih pritisaka.

insurance

Ne postoji garancija da će zlato uvek dobro delovati kao zaštita od inflacije, njegov istorijski učinak, ograničena ponuda, prednosti diverzifikacije, globalna potražnja i svojstva osiguranja portfolija čine ga primamljivom investicionom opcijom za one koji žele da zaštite svoje kapital od inflacije.

Predstavljamo Vam Münze Österreich – kovanice poznatog proizvođača iz Austrije

Trend pozitivnog rasta

Isplativost konvrzije novca u zlato je potkrepljen činjeničnim prikazom stalnog rasta kroz decenije

Zlato se vekovima smatra sigurnom investicijom, posebno kao zaštita od ekonomskih i finansijskim kriza. Zbog sve veće potražnje i ograničene dostupnosti očekuje se dalji rast vrednosti zlata. U odnosu na papirni novac, zlato se ne može tek tako umnožiti i time obezvrediti, stoga u vreme visoke inflacije, investicija u zlato postaje osiguranje vrednosti imovine.

Istorijski gledano, novac je bio potvrda za položeno zlato.

Istražite cene i uložite u zlatne poluge (Novi Sad: Jevrejska 34, Novi Beograd: Jurija Gagarina 14/d (Belvil).

GOLD PRICE CHARTS

PAMP investiciono zlato – čuvena LBMA akreditovana kovnica iz Švajcarske

investiciono zlato 999,9, nadir zlatna poluga 1000g

Zanimaju vas veće količine?

Spremni za Vaše veće invetsicije.

Svakog meseca se uvoze poluge svih kovnica iz naše ponude. U roku od mesec dana nabavićemo Vam po porudžbini veće količine poluga od 24k zlata svih masa. Kada kupujete investiciono zlato (Novi Sad: Jevrejska 34, Novi Beograd: Jurija Gagarina 14/d, Belvil) kombinujte količine i apoene (mase) poluga shodno savetima naših konsultanata.

Investiciono zlato C.Hafner – LBMA akreditovane kovnice iz Nemačke

Garancija, sertifikat, deklaracija

Šta je sertifikat autentičnosti, a šta deklaracija?

Investiciono zlato mora da ima deklarisanu čistoći i masi, bez da ta vrednost zavisi od prisustva dodatnog dokumenta. Uz bilo koju polugu, gde god nju kupili ono što treba da dobijete jeste fiskalni račun, kao dokaz o kupovini odnosno vlasništvu, kao i deklaraciju mase, finoće zlata, i naziv proizvođača. Sve te informacije se nalaze na samoj ambalaži i shodno zakonu, na računu.

Ambalaža kartične forme oko same zlatne poluge je zapravo ujedno i nerazdvojiva deklaracija i garancija odnosno sertifikat autentičnosti te konkretne poluge.

Deklaracija je tekst o specifikacijama poluge odštampan na ambalaži (najčešće) u obliku platne kartice, i sadrži sve potrebne informacije: naziv proizvođača, masu i finoću zlata koju kartična ambalaža sadrži. Kod kartičnihi poluga dodatni papirni odštampani dokumenti nemaju nikakvu vrednost ni značaj, dakle sama ambalaža (kartica) sadrži na sebi sve neophodne podatke, uključujući zaštitne elemente kao što su obeležja kovnice i neretko hologram. Sertifikat je sama kartica, kao nerazdvojiv element od samog zlata. Polugice se pakuju na taj način upravo kako ne biste izgubili, ni razdvojili samo parče zlata od deklaracije i podataka.

 

London Bullion Market Association

Organizacija London Bullion Market Association (LBMA) osnovana je kao nezavisno nadzorno telo od strane Britanske centralne banke 1987. godine. Koreni organizacije LBMA se mogu pronaći nekoliko vekova unazad u 1700-im, kada je London počeo da se pojavljuje kao vodeće svetsko trgovačko središte za plemenite metale. Poznato je kao Londonsko tržište zlata i samoregulisano je od strane najvećih londonskih trgovaca i proizvođača plemenitih metala koji su nakon nadgledanja tržišta akreditovali prerađivače plemenitih metala na listi „London Good Delivery List”.

Ulazak na londonsko tržište plemenitim metalima dozvoljen je samo onim rafinerijama koje su ispunile kriterijume kvaliteta i čistoće postavljene u dokumentu „LGD”. Danas preko 135 kompanija, uključujući i neke od najvećih prerađivača plemenitih metala, pružaoce usluga skladištenja, proizvođače i trgovce plemenitim metalima, čini deo organizacije London Bullion Market Association. Svi oni predstavljaju deo organizacije LBMA, najpoštovanijeg i najpouzdanijeg tela širom sveta koje nadgleda proces proizvodnje i prerade zlatnih i srebrnih poluga. Primarna uloga organizacije LBMA je ta da upravlja listom „Good Delivery List”, koja je danas međunarodni standard za kvalitet i ispitivanje zlatnih i srebrnih poluga.

LBMA akreditovani proizvođači

Valcambi  |  Pamp  |  Nadir  |  Münze Österreich  |  C.Hafner

Zakažite posetu

Naš lični konsultant će Vam objasniti sve što treba da znate o kupovini investicionog zlata i proizvoda od čistog srebra.

Posetite stranicu Zakazivanje

NADIR investiciono zlato – poznate LBMA akreditovane kovnice iz Turske

Investiciono zlato kao poklon?

Poklon koji najbolje drži svoju vrednost.

Najisplativiji poklon je poluga od čistog zlata. Svi drugi pokloni sadrže PDV, dok je investiciono zlato oslobođeno naplate poreza od 20%.

Iznenadite voljene osobe poklon polugom od čistog zlata povodom krštenja, rođenja, godišnjice ili rođendana.

Takođe je investiciono zlato savršen poklon poslovnim saradnicima, kolegama ili klijentima.

SVE POLUGE I CENE
investiciono zlato 999,9, nadir zlatna pločica 1g
investiciono zlato 999,9, nadir zlatna poluga 250g

Vreme za prodaju poluga?

Investiciono zlato je izuzetno likvidan finansijski proizvod.

Poluge koje ste kupili kod nas otkupljujemo po berzanskim cenama ili pak koji procenat iznad trenutne berzanske cene.