SLEDEĆI KORAK VAŠEG NOVOG ŽIVOTA

Predstavljamo vam originalne dizajne vereničkog prstenja. Istražite kolekcije i ovekovečite vašu ljubav – upoznajte prestižan svet jedinstvenih modela i odaberite prsten koji se voli zauvek.
Maksimalna fleksibilnost opcija, originalni svetski dizajni

Naš savršen verenički prsten je kvalitetan, lep, izrađen prema vašem budžetu i voli se zauvek.

1. Gratis dostava porudžbine

Prstenje poručeno u Zlatari AS uz dogovor sa vama, šaljemo na željenu adresu bez ikakve naplate dostave. Takođe uz proizvod dobijate i kompletnu deklaraciju i propratno pakovanje, koje je identično onome koje bi dobili da ste lično došli do našeg Wedding Centra.

2. Vi birate boju zlata i vrstu kamenja

Svaki model vereničkog prstena može da se izradi u 14k ili 18k zlatu. Vi birate leguru koja može da bude od belog, žutog ili RoseGold zlata. Prilikom odabira dizajna prstena, obratite pažnju na kamenčiće i odaberite neke od ponuđenih opcija u koje spada: prstenje sa dijamantom, dragim kamenom ili cirkonima.

3. Istražite predloge i dodatne opcije

Sve kombinacije boja zlata i dragog kamenja dolaze u obzir. Modele smo grupisali po kolekcijama. Kombinacije vrste kamena i boje zlata su samo naši predlozi. Vi imate svu slobodu da poručite prsten konfigurisan po vašoj želji.

4. Cena za vaš budžet

Na cenu prstena najviše utiče vrsta kamenja. Cirkonske varijante koštaju od 200 do 300€, modeli sa dragim kamenjem su od 300 do 600€, dok je cena prstenja sa brilijantima od oko 300€ do nekoliko hiljada evra. Svaki model može da se izradi u bilo kojoj konfiguraciji.

Mnoge modele imamo na stanju ali kombinacije koje nemamo izrađujemo po porudžbini. Rok izrade je obično 4, a najviše 14 dana. Dostava prstena je gratis na teritoriji Srbije.
Slobodno nas kontaktirajte vezano za cirkone, drago kamenje i dijamante; sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći i objasniti sve što treba da znate.
Cene su u evrima i informativnog su karaktera. Plaćanje se vrši u dinarima.

Samo reci
“DA!”

Potrudili smo se da Vam prstenje predstavimo najrealističnije, iz svakog ugla, pa čak i na ruci, jer sve u vezi sa Vašom veridbom mora da bude savršeno.

Probni Modeli
Veličina prstenja

Odabrali ste prsten, datum, verenicu, jedino što ne znate je veličina njenog prsta. Ovaj problem je bio najveći izazov pri svakoj veridbi, ali tome je došlo kraj. Predstavljamo vam Probne Modele.

Svaki sitan detalj po vašoj želji

Vaša veridba treba da bude savršena, i zato Vi birate svaki detalj vereničkog prstena.

Vereničko prstenje izrađujemo od 14k ili 18k zlata; od žute, bele ili RoseGold legure zlata. Birate veličinu prstena, veličinu centralnog kamena, takođe da li centralni kamen da bude cirkon, dragi kamen (u boji ili bezbojni), ili dijamant čistoće po želji.

Prvo istražite sve naše modele na našem sajtu. Međutim ukoliko se zaljubite u neki model sa interneta – uz konsultacije i savremene 3D programe, napravićemo model kakav želite.

Istražite sve modele ›

Najlepši kamen je bezbojan kamen

Kristalno jasni cirkoni, bezbojno drago kamenje ili dijamant: izbor je Vaš.

Sve tri opcije su savršene. U zavisnosti od Vašeg budžeta, centralni kamen vereničkog prstena može da bude cirkon (bez cene i vrednosti – cirkon je imitacija dijamanta), bezbojan dragi kamen (Beli Topaz je savršen i povoljan), ili dijamant.

Cirkoni su besplatni, dragi kamen Beli topaz košta oko 150€ u zavisnosti od veličine, mali brilijanti (“brilijant” je kružnog oblika brušen dijamant) koštaju 200-600€, srednje veličine su 700-2.000€, dok veći koštaju 2.500-12.000€.

Saznajte više ›

Novo iskustvo očaravajućih boja dragog kamenja

Predstavljavamo vam drago kamenje u boji, od ametista do safira, preko morganita i rubina i mnogo drugih jedinstvenih dragulja prirode. Ovi ukrasni elementi su savršeni za ugradnju u vereničko prstenje kao centralni glavni motiv, koji naglašava lepotu dizajna prstena. Nikada nije bilo lakše sklopiti prelep, raskošan, savršen poklon, koji zaista ostavlja bez daha.

Premium pakovanje.
Premium iskustvo.

Od velikog nam je značaja da svaki detalj Vašeg plemenitog čina bude prefinjeno i sa stilom, zato smo obratili pažnju, da kutija u kojoj će verenički prsten budućoj verenici biti prezentovan, zadovoljava visoke standarde kvaliteta i estetike. U cenu vereničkog prstena je uračunata premium ambalaža, jer naši budući mladenci zaslužuju isključivo prvoklasno iskustvo.

O veličini prstena
i Probnom Modelu

Jedan od najbitnijih detalja pri poručivanju vereničkog prstena jeste njegova veličina. Verenici ne znaju tačnu veličinu prsta buduće verenice, što skoro uvek rezultuje naknadnom korekcijom kupljenog prstena. Prilikom poručivanja prstena, možete da tražite konkretnu veličinu, ali mi predlažemo da kupite prsten prosečne veličine; takvo prstenje nazivamo Probnim Modelima jer je njihova veličina nebitna, i takav prsten služi samo za čin veridbe. Nakon veridbe, zlatarskim alatima uzimamo njenu tačnu meru i izrađujemo nov prsten, ispočetka, za svega nekoliko dana. Imaćete prsten specijalno izrađen za nju, bez korekcija i deformiteta, bez greške, bez brige.

Saznajte više ›

Iz naše zlatare do vas.
Gde god da ste.

Svakog dana šaljemo pakete kurirskom službom; roba se dostavljaju brzo i sigurno. Porudžbina se isporučuje u roku od dva radna dana, najčešće već sutradan. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu radnju, uvek možete da tražite da Vam se poručen nakit pošalje kurirskom službom na željenu adresu, bez dodatne naplate. Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Želite prsten od 18k zlata?

Možete da poručite model vereničkog prstena u 18k zlatu umesto u 14k zlatu. Nakit od 18k zlata sadrži 75% čistog zlata, dok su ostali metali u leguri prisutni zbog boje i otpornosti na habanje. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Upoznajte legure zlata

14k

 • % zlata
 • % bakra
 • % srebra

18k

 • % zlata
 • % bakra
 • % srebra

14k

 • % zlata
 • % bakra
 • % nikla
 • % cinka

18k

 • % zlata
 • % bakra
 • % nikla
 • % cinka
 • % srebra

14k

 • % zlata
 • % bakra
 • % srebra

18k

 • zlato
 • bakar
 • srebro

Spremni za sledeći korak

Kupovinom vereničkog prstena automatski dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popust za sve buduće kupovine, samim tim i kupovinu burmi. Istražite našu ponudu burmi na sajtu ili nas posetite lično, i saznajte zašto se skoro svi verenici vrate kod nas da odaberu njihove buduće burme. Najbolja vest za Vas je možda i ta što popust važi i za sav ostali nakit iz naše ponude, i predmete od zlata.

Porudžbine možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od 24h, u zavisnosti od destinacija poručioca.

Western Union

Ukoliko poručujete iz inostranstva postoji mogućnost direktne uplate preko Western Union usluge prenosa novca. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno, odnosno pre slanja i preuzimanja poručenog nakita.

PayPal

Ukoliko želite da platite porudžbinu platnom karticom preko PayPal servisa, možemo da Vam pošaljemo predračun na Vašu PayPal email adresu. Ovaj način Vam omogućava da se porudžbina plati sa daljine, iz inostranstva, brzo i lako, bezgotovinski.