SLEDEĆI KORAK VAŠEG NOVOG ŽIVOTA

Predstavljamo vam originalne dizajne vereničkog prstenja. Istražite kolekcije i ovekovečite vašu ljubav – upoznajte prestižan svet jedinstvenih modela i odaberite prsten koji se voli zauvek.
Maksimalna fleksibilnost opcija, originalni svetski dizajni

Savršen verenički prsten je kvalitetan, lep, košta koliko želite i voli se zauvek.

1. Gratis dostava porudžbine

Poručen prsten se (bez dodatne naplate) šalje na željenu adresu; prstenje šaljemo naravno uz deklaraciju i kompletno pakovanje, u ukrasnoj ambalaži.

2. Vi birate boju zlata i vrstu kamenja

Svaki dizajn može da se izradi od 14k ili 18k belog, žutog ili RoseGold legure zlata. Takođe vi birate da li vas zanima prstenje sa dijamantom, dragim kamenom ili cirkonima.

3. Istražite predloge i dodatne opcije

Sve kombinacije dolaze u obzir. Modele smo grupisali po kolekcijama. Kombinacije vrste kamena i boje zlata su samo naši predlozi. Vi slobodno poručite konfiguraciju prstena po želji.

4. Širok opseg cena

Na cenu prstena najviše utiče vrsta kamenja. Cirkonske varijante koštaju 200 – 300€, modeli sa dragim kamenjem su 300 – 600€, dok su varijante sa brilijantima od oko 300€ do nekoliko hiljada evra. Kliknite na sliku prstena za više informacija i detaljnije cenovne opcije.

Mnoge modele imamo na stanju ali kombinacije koje nemamo izrađujemo po porudžbini. Rok izrade je obično 4, a najviše 14 dana. Dostava prstena je gratis na teritoriji Srbije.
Slobodno nas kontaktirajte vezano za cirkone, drago kamenje i dijamante; sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći i objasniti sve što treba da znate.
Cene su u evrima i informativnog su karaktera. Plaćanje se vrši u dinarima.

Samo reci
“DA!”

Potrudili smo se da Vam prstenje predstavimo najrealističnije, iz svakog ugla, pa čak i na ruci, jer sve u vezi sa Vašom veridbom mora da bude savršeno.

Probni Modeli
Veličina prstenja

Odabrali ste prsten, datum, verenicu, jedino što ne znate je veličina njenog prsta. Ovaj problem je bio najveći izazov pri svakoj veridbi, ali tome je došlo kraj.

Svaki detalj po Vašoj želji

Vaša veridba treba da bude savršena, i zato Vi birate svaki detalj vereničkog prstena. Vereničko prstenje izrađujemo od 14k ili 18k zlata; od žute, bele ili RoseGold legure zlata. Birate veličinu prstena, veličinu centralnog kamena, takođe da li centralni kamen da bude cirkon, dragi kamen u boji, ili dijamant čistoće po želji.

Istražite sve modele ›

Vrhunski cirkoni, besprekorni dijamanti

Cirkon ili dijamant, izbor je Vaš. Jedan i drugi se daruje sa ljubavlju. U zavisnosti od Vašeg budžeta, centralni kamen vereničkog prstena može umesto cirkona da bude dijamant čistoće i veličine po Vašem izboru. Ukoliko poručujete prsten sa cirkonom, znajte da u svaki verenički prsten ugrađujemo isključivo najkvalitetnije cirkone.

Više o dijamantima ›

Novo iskustvo očaravajućih boja dragog kamenja

Predstavljavamo vam drago kamenje u boji, od ametista do safira, preko morganita i rubina i mnogo drugih jedinstvenih dragulja prirode. Ovi ukrasni elementi su savršeni za ugradnju u vereničko prstenje kao centralni glavni motiv, koji naglašava lepotu dizajna prstena. Nikada nije bilo lakše sklopiti prelep, raskošan, savršen poklon, koji zaista ostavlja bez daha.

Veća finoća zlata (750) na poklon uz veće dijamante

Veridba dijamantom predstavlja najlepši čin u životima mladih parova. Zbog toga smo odlučili da nagradimo sve one koji toliko pažnje posvećuju ovom predivnom i srećnom trenutku.

Kupovinom bilo kog vereničkog prstena iz naše nove kolekcije, sa dijamantom većim od 4.5mm, umesto 14k zlata, po istoj ceni, možete da tražite da dobijete prsten izrađen u finijem 18k zlatu žute, bele ili roze boje, jer Vaša verenica zaslužuje najbolje iskustvo.

Veća finoća uz veće dijamante

Veridba dijamantom predstavlja najlepši čin u životima mladih parova. Zbog toga smo odlučili da nagradimo sve one koji toliko pažnje posvećuju ovom predivnom i srećnom trenutku.

Kupovinom bilo kog vereničkog prstena iz naše nove kolekcije, sa dijamantom većim od 4.5mm, umesto 14k zlata, po istoj ceni, možete da tražite da dobijete prsten izrađen u finijem 18k zlatu žute, bele ili roze boje, jer Vaša verenica zaslužuje najbolje iskustvo.

Premium pakovanje.
Premium iskustvo.

Od velikog nam je značaja da svaki detalj Vašeg plemenitog čina bude prefinjeno i sa stilom, zato smo obratili pažnju, da kutija u kojoj će verenički prsten budućoj verenici biti prezentovan, zadovoljava visoke standarde kvaliteta i estetike. U cenu vereničkog prstena je uračunata premium ambalaža, jer naši budući mladenci zaslužuju isključivo prvoklasno iskustvo.
Više o našem pakovanju ›

O veličini prstena
i Probnom Modelu

Jedan od najbitnijih detalja pri poručivanju vereničkog prstena jeste njegova veličina. Verenici ne znaju tačnu veličinu njenog prsta, što skoro uvek rezultuje naknadnom korekcijom kupljenog prstena ili pak izradom novog prstena. Prilikom poručivanja prstena, možete da insistirate na konkretnoj veličini, ili da kupite prsten prosečne veličine; takvo prstenje nazivamo Probnim Modelima jer je njihova veličina nebitna, i takav prsten služi samo za čin veridbe. Nakon veridbe, zlatarskim alatima uzimamo njenu tačnu meru i izrađujemo nov prsten, ispočetka, za svega nekoliko dana. Imaćete prsten specijalno izrađen za nju, bez korekcija, bez greške, bez brige.

Saznajte više ›

Iz naše zlatare do vas.
Gde god da ste.

Svakog dana šaljemo porudžbine prstenja i ostalog nakita kurirskom službom; paketi se dostavljaju brzo i sigurno. Primanje zahteva za slanje paketa je do 13h (radnim danima), porudžbina se isporučuje u roku od dva radna dana, najčešće već sutradan. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu radnju, uvek možete da tražite da Vam se poručen nakit pošalje kurirskom službom na željenu adresu, bilo gde na teritoriji Srbije. Dostava poručenog vereničkog prstena se ne naplaćuje. Postoji mogućnost i slanja porudžbina za Austriju, Nemačku i pojedine Evropske države. Flower Box poklon bukete nije moguće dostaviti u sve gradove, usleg logističkih izazova. Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Dodatne informacije ›

Spremni za sledeći korak

Kupovinom vereničkog prstena automatski dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popust za sve buduće kupovine, samim tim i kupovinu burmi. Istražite našu ponudu burmi na sajtu ili nas posetite lično, i saznajte zašto se skoro svi verenici vrate kod nas da odaberu njihove buduće burme. Najbolja vest za Vas je možda i ta što popust važi i za sav ostali nakit iz naše ponude, i predmete od zlata.

Porudžbine možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od 24h, u zavisnosti od destinacija poručioca.

Western Union

Ukoliko poručujete iz inostranstva postoji mogućnost direktne uplate preko Western Union usluge prenosa novca. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno, odnosno pre slanja i preuzimanja poručenog nakita.

PayPal

Ukoliko želite da platite porudžbinu platnom karticom preko PayPal servisa, možemo da Vam pošaljemo predračun na Vašu PayPal email adresu. Ovaj način Vam omogućava da se porudžbina plati sa daljine, iz inostranstva, brzo i lako, bezgotovinski.