SAVRŠENE BURME ZA CEO ŽIVOT

Zaslužujete najlepše burme i prvoklasnu uslugu. Istražite modele iz naše raznovrsne ponude – uđite u svet jedinstvenih modela, i sa uživanjem odaberite par burmi koje ćete voleti ceo život.
Najveći izbor. Najlepše burme.

Uživajte u vrhunskim radovima najtalentovanijih dizajnera, u izradi najkvalitetnijih savremenih nemačkih mašina, poručite luksuzne burme koje ćete voleti zauvek.

1. Istražite kolekcije. Nađite favorite

Prvi korak ka savršenom venčanju je odabir modela i dizajna burmi koji vam se najviše sviđa. Koristite filtere kako bi istražili različite stilove i kolekcije. Ukoliko vam treba savet ili pomoć, slobodno nas nazovite; stojimo vam na raspolaganju.

2. Odlučite se za boju i finoću zlata

Bez obzira na boju zlata sa slike, vašu porudžbinu ćemo izraditi u boji po vašoj želji: od žutog, belog ili roze zlata, takođe vi birate da li želite 14k ili 18k zlato. Za više informacija kliknite na sliku modela koji vam se sviđa, kako bi istražili razne opcije i njihove cene.

3. Odlučite se za dijamante ili cirkone

Vaše modele možemo da ukrasimo cirkonima ili dijamantima. Možete da izmenite i broj, raspored i gustinu kamenja. Konfiguracija kamenja sa slika su samo predlozi, sve izmene su moguće. Zajedno ćemo stići do savršenih verzija vaših burmi.

4. Odlučite se za debljinu burmi

Sve modele izrađujemo da budu udobne, anatomske. Odlučite se za “Normal” odnosno prosečne debljine ili za masivnije “Deluxe” modele. Dostupna vam je često i “Economic” (tanjoj) varijanta, međutim nekada dizajn zahteva određenu minimalnu debljinu.

Texture Kolekcija

Istražite modele sa jedinstvenim tekstura i prelepim refleksijama.

Poručite jedinstvene kaligrafske burme sa vašim imenima.

Istražite nove modele sa jedinstvenim prirodnim oblicima i motivima.

Channel Kolekcija

Ponosno vam predstavljamo najtraženiju kolekciju burmi svetskog, elegantnog, nežnog dizajna.

Istražite klasične modele, jednostavnog i večnog dizajna.

Istražite raskoš i sjaj očaravajućih Eterniry modela.

Avantgarde Kolekcija

Poručite burme nesvakidašnjeg oblika, avantgardnog dizajna.

Sa ponosom vam predstavljamo našu novu, proširenu kolekciju, najlepših burmi u Srbiji.

Sa ponosom vam predstavljamo našu novu, proširenu kolekciju, najlepših burmi u Srbiji.

Sa ponosom vam predstavljamo našu novu, proširenu kolekciju, najlepših burmi u Srbiji.

Sa ponosom vam predstavljamo našu novu, proširenu kolekciju, najlepših burmi u Srbiji.

Burme po širini

Burme širine 2, 3 i 4mm.

Burme širine 5 i 6 mm.

Burme šire od 7 mm.

O cenama

Cene su informativnog karaktera. Tri cene se odnose se na tanji (tzv Economic), Normal (prosečne debljine) ili deblji (ondosno Deluxe) par burmi, sa cirkonima ili dijamantima (jasno naznačeno). Dimenzije (širinu burme, debljinu zida, unutrašnji oblik) korigujemo shodno Vašim željama. Konačna cena izrađenih burmi će zavisiti od ovih specifikacija. Izbor boje zlata, izbor završne obrade, određena vrsta gravure datuma i imena ne povećavaju cenu. Precizniju finalnu cenu računamo u radnji, na licu mesta, zajedno sa vama, pri poručivanju burmi. Pri poručivanju se ostavlja depozit po dogovoru.

Bitno je da znate, da naknadne izmene već izrađenih burmi se ipak naplaćuju: tu su izmena veličine (što najčešće zahteva novu izradu), izmena završne obrade, naknadna ugradnja kamenja ili kasnije graviranje… Imajte u vidu da su prikazane cene informativnog karaktera. Zadržavamo pravo na slučajne greške i odstupanja.

Rok izrade

Burme izrađujemo isključivo po porudžbini. Naravno, niste u obavezi da uzmete dve burme iz istog seta, istog izgleda, odnosno dizajna. U radnji držimo isključivo modele uzorke, koji nisu od zlata; oni služe iskljčuvo kao predlozi i primeri dizajna. Nemamo gotove burme na stanju iz jednog razloga: ogroman je broj kombinacija mogućih veličina, boja zlata boja, završnih obrada, širina i debljina. Međutim ne treba ovo da Vas brine, jer rok za izradu burmi retko prelazi 10 radnih dana.

Imajte u vidu, da procesi izmene već izrađenih burmi, kao što je izmena veličine (što najčešće zahteva izradu novih burmi), izmena završne obrade ili naknadno graviranje, takođe mogu da potraju oko 10 radnih dana.

Economic burme.
Isti model, povoljnije.

Verzija burme sa debljinom zida do 1 mm. Skoro svi modeli mogu da budu Economic. Ovakve burme nemaju kamenje.

Normal burme.
Prirodno udobne.

Burme sa standardnom debljinom zida oko 1,3 mm. Svi modeli se rade u ovoj verziji. Normal burme mogu da imaju kamenje.

Deluxe burme.
Deluxe iskustvo.

Verzija burme sa debljim zidom burme oko 1,6 do 2 mm. Za ljubitelje masivnijeg udobnijeg prstenja.

Želite burme od 18k zlata?

Nikakav problem. Cene će biti korigovane na licu mesta za vreme primanja porudžbine. Sve modele standardno izrađujemo od 14k (tzv. 585) legure zlata. Međutim ukoliko želite burme veće finoće, možemo da vam izradimo vaše burme od 18k legure zlata. Cene su oko 20-30% veće u odnosu na standardne. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Želite burme od 18k zlata?

Nikakav problem. Cene će biti korigovane na licu mesta za vreme primanja porudžbine. Sve modele standardno izrađujemo od 14k (tzv. 585) legure zlata. Međutim ukoliko želite burme veće finoće, možemo da vam izradimo vaše burme od 18k legure zlata. Cene su oko 20-30% veće u odnosu na standardne. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Premium pakovanje.
Premium iskustvo.

Od velikog nam je značaja da svaki detalj Vašeg specijalnog dana bude prefinjeno i sa stilom, zato smo obratili pažnju, da kutija u kojoj će burme biti prezentovane, zadovoljava visoke standarde i kriterijume, kako u estetskom smislu, tako i iz perspektive kvaliteta i izrade same kutije. U cenu burmi je uračunata premium ambalaža kao i poklon iznenađenje, jer naši mladenci zaslužuju isključivo prvoklasno iskustvo.
Više o našem pakovanju ›

Karticom Vernosti
stalna sniženja

Poručivanjem burmi automatski dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popust za sve buduće kupovine, kao i za ponovnu izradu burmi, usled potrebe da se one restauriraju ili u slucaju da vam je potrebno da se izrade u drugoj veličini. Popust dakle važi i za sav ostali nakit iz naše ponude, i predmete od zlata.

Više o karticama ›

Iz naše zlatare do vas.
Gde god da ste.

Svakog dana šaljemo porudžbine nakita kurirskom službom; efikasno, brzo i sigurno. Porudžbina se isporuči najčešće u roku od 24h. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu radnju, uvek možete da tražite da Vam se izrađene burme pošalju kurirskom službom na željenu adresu, bilo gde na teritoriji Srbije (izuzev Kosova). Dostava se ne naplaćuje.

Dodatne informacije ›

Porudžbinu možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od 24h, u zavisnosti od destinacija poručioca.

Western Union

Ukoliko poručujete iz inostranstva postoji mogućnost direktne uplate preko Western Union usluge prenosa novca. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno, odnosno pre slanja i preuzimanja poručenog nakita.

PayPal

Ukoliko želite da platite porudžbinu platnom karticom preko PayPal servisa, možemo da Vam pošaljemo predračun na Vašu PayPal email adresu. Ovaj način Vam omogućava da se porudžbina plati sa daljine, iz inostranstva, brzo i lako, bezgotovinski.

Modele za koje se odlučite izrađujemo po porudžbini. Rok izrade je 15 – 30 dana. Dostava je gratis na teritoriji Srbije. Na sajtu su predlozi dizajna, mnoge izmene dolaze u obzir.
Slobodno nas kontaktirajte vezano za konkretne cene i izmene; sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći i objasniti sve što treba da znate.
Cene su u evrima i informativnog su karaktera. Plaćanje i dinarima. Konačna cena se formira prilokom poručivanja.