“Zlatara AS” se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca porudžbine. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl). ”Zlatara AS” neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima i povezanim licima kojima su ti podaci nužni za obavljanje delatnosti/ispunjenje ugovora. Svi zaposleni u “Zlatari AS” kao i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. “Zlatara AS” se obavezuje da će pružati zaštitu ličnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl) “Zlatara AS” ima pravo da koristi isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja sadržaja i funkcionalnosti sajta.

“Zlatara AS” informiše Kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka te im redovno daje mogućnost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa liste koja se koristi za marketinške kampanje. U slučaju promene bilo ličnih podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan da o promeni obavesti “Zlataru AS”. U slučaju promene podataka sa strane kupca, o kojoj “Zlatara AS” nije obaveštena, “Zlatara AS” ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na sve stranice unutar www.zlatara-as.rs domena, ali ne i na stranice koje upućuju linkovi na www.zlatara-as.rs domen.

Osim u slučaju elektronske porudžbine, “Zlatara AS” neće kupcu slati elektronske poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.

Verzija i datum teksta: 1.1 / 25.5.2018.

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas. Stojimo vam na raspolaganju. Radnim danima posle 12h, ili pošaljite email na info@zlatara-as.rs