Specijalan poklon
za specijalne prilike

Zlatnici su idealan poklon za sve posebne prilike. S poštovanjem prema tradicijama, sa ponosom se poklanja zlatnik porodici sa prinovom, ili povodom krštenja deteta, kao znak zahvalnosti saradnicima, učenicima, kolegama i svim dragim osobama koji slave posebne prilike.

Klasični kovani

Klasičan poklon za razne svečane prilike. Ovi zlatnici se najčešće poklanjaju sa ugraviranom posvetom – sjajna ideja za slave, rođendane ili krštenja.

Istražite kovane zlatnike ›

Moderni gravirani

Kolekcija zlatnika sa savremenim motivima. Poklonite zaista jedinstven zlatnik. Iznenadite voljenu osobu ilustracijom i porukom po želji.

Istražite moderne zlatnike ›

Personalizovani zlatnici za firme

Možemo da Vam izradimo zlatnik po želji, sa logoom firme ili sa specifičnom ilustracijom. Saznajte više i takvim zlatnicima, o veličinama, debljinama, i njihovim cenama..

Saznajte više ›

Idealan poklon
za sve prilike

Zlatnik je savršen poklon za krštenja, rođenja i ostale specijalne proslave, jubileje i posebne prilike. Međutim svaki zlatnik može da se pretvori u privezak ukoliko se on ugradi u ram.

Saznajte više ›

Gratis dostava

Sve porudžbine zlatnika možemo da pošaljemo na kućnu adresu bez dodatnih troškova dostave. Bilo gde se nalazili u Srbiji, zlatnik će stići do vas, lepo upakovan.

Slanje u Srbiji

Svakog dana primamo porudžbine iz cele Srbije. Znajte da ne predstavlja problem da se poruči zlatnik preko telefona ili preko interneta i da vam se dostavi na adresu.

O rokovima izrade

Zlatnike izrađujemo po porudžbini, sa poleđinom kakvu želite, sa posvetom koju želite, u gramaži i fonići koju odaberete. Očekivan rok izrade je oko 2 do 4 radna dana.

Fleksibilne cene

Cene zlatnika zavisi od toga koliko vredan, odnosno težak želite da bude, i koje finoće zlata želite da ga izradimo. Kliknite na sliku zlatnika za više informacija.

Flower Box opcije

XS kutija

2.500 RSD 1.900 RSD*

oko 10 crvenih ruža

S kutija

4.000 RSD 2.900 RSD*

oko 20 crvenih ruža

M kutija

6.000 RSD 4.900 RSD*

oko 30 crvenih ruža

L kutija

10.500 RSD 7.900 RSD*

oko 60 crvenih ruža

XL kutija

18.000 RSD 15.900 RSD*

101 crvena ruža

Gold ruže

u S kutiji 5.300 RSD
u M kutiji 7.900 RSD
u L kutiji 15.900 RSD
u XL kutiji 21.900 RSD

* navedene cene su uz kupovinu zlatnika ili drugog nakita od zlata. Ruže su sveže i prirodne. Očekivan rok trajanja crvenih ruža je 5-15 dana, dok je zlatnih 30-60 dana u zavisnosti od uslova skladištenja.

POLEĐINA
SA GRBOM
PRAZNA
POLEĐINA
GRAVIRANA
POLEĐINA

Opcije za poleđinu

* izbor navedenih opcija ne utiče na cenu

Ramovi za zlatnike

Kliknite na sliku rama koji Vam se najviše sviđa.

Model 7

50 75 

Ram za zlatnik prečnika 18 ili 20 mm

Model 5

55 125 

Ram za zlatnik prečnika 20, 24 ili 40 mm

Model 4

189 

Ram za zlatnik prečnika 40 mm

Out Of Stock

Model 11

220 

Ram za zlatnik prečnika 20 mm

Model 7

50 75 

Ram za zlatnik prečnika 18 ili 20 mm

Model 4

189 

Ram za zlatnik prečnika 40 mm

Model 5

55 125 

Ram za zlatnik prečnika 20, 24 ili 40 mm

Specijalne porudžbine

Ukoliko želite da Vam izradimo zlatnik po vašoj zamisli, na primer logo vaše firme ili specifične ilustracije, molimo Vas da nas kontaktirate radi dogovora. Cena će biti formirana zajedno sa Vama. Nudimo i mogućnost poručivanja zlatnika sa obe prazne strane, kao i sa praznim licem i grbom na poleđini.
Saznajte više ›
kutija za zlatnike dukate

Premium pakovanje.
Premium iskustvo.

Od velikog nam je značaja da svaki detalj Vašeg poklanjanja bude prefinjeno i sa stilom, zato smo obratili pažnju, da kutija u kojoj će zlatnik biti prezentovan, zadovoljava visoke standarde i kriterijume, kako u estetskom smislu, tako i iz perspektive kvaliteta i izrade same kutije. U cene naših zlatnika je uračunata i premium ambalaža, jer zaslužujete isključivo prvoklasno iskustvo.
Saznajte više o pakovanju ›

Graviranje zlatnika.
Specijalna posveta, vama dragoj osobi.

Pored velikog izbora kovanih i laserski graviranih klasičnih i modernih zlatnika, nudimo vam opciju personalizacije zlatnika porukom koju vi odaberete. Graviranje je besplatno a radi se ručno ili laserskim putem. Ručno graviranje se izvodi kako na kovanim, tako i na laserski graviranim zlatnicima, dok se lasersko graviranje izvodi isključivo na graviranim zlatnicima. Tada možete da birate izgled i vrstu slova, odnosno neki motiv ili aplikaciju, koja se čak i ne nalazi u našoj ponudi. Ručno graviranje traje veoma kratko, dok je za lasersko graviranje potrebno nekoliko dana, u procesu izrade samog graviranog zlatnika.

Finoća zlatnika

Sve zlatnike izrađujemo u 14k i 22k zlatu. Zlatnici iliti dukati se izrađuju isključivo u žutom zlatu. Neke zlatnike od 14k zlata već imamo na stanju, dok se 22k zlatnici isključivo rade po porudžbini. Vreme za izradu kovanih zlatnika je jedan do tri radna dana; klasični gravirani se izrađuju oko pet radnih dana, a moderni gravirani između tri i pet radnih dana. Vreme za izradu je informativnog karaktera, a pre same porudžbine, molimo vas da nas kontaktirate i proverite rokove.

Iz naše zlatare do vas.
Gde god da ste.

Svakodnevno šaljemo porudžbine kurirskom službom, a paketi se dostavljaju brzo i sigurno. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu radnju, uvek možete da tražite da Vam se proizvod pošalje kurirskom službom na željenu adresu, bilo gde na teritoriji Srbije. Dostava se ne naplaćuje dodatno. U nekim situacijama moguće je i slanje unutar Evropske Unije.

Popust za sva buduća poklanjanja

Kupovinom zlatnika automatski dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popust za sve buduće kupovine. Istražite naš nakit na sajtu u SHOP sekciji ili nas posetite lično. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Porudžbine možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od 24h, u zavisnosti od destinacija poručioca.

Na žiro račun

Postoji i mogućnost direktne uplate na naš žiro račun u OTP banci. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno, odnosno pre slanja i preuzimanja poručenog nakita. Pravnim licima izdajemo predračun.

PayPal

Ukoliko želite da platite porudžbinu platnom karticom preko PayPal servisa, možemo da Vam pošaljemo predračun na Vašu PayPal email adresu. Ovaj način Vam omogućava da se porudžbina plati sa daljine, iz inostranstva, brzo i lako, bezgotovinski.