Specijalan poklon
za specijalne prilike

Zlatnici i srebrnjaci su idealan poklon za sve posebne prilike. S poštovanjem prema tradicijama, sa ponosom se poklanja zlatnik porodici sa prinovom, ili povodom krštenja deteta, kao znak zahvalnosti saradnicima, učenicima, kolegama i svim dragim osobama koji slave posebne prilike.
Saznajte više ›

Klasični kovani

Klasičan poklon za razne svečane prilike. Ovi zlatnici se najčešće poklanjaju sa religioznim ili nacionalnim motivima, sa grbom Srbije ili sa ugraviranom kratkom posvetom na poleđini; idealan poklon za slave, rođendane i krštenja. Izrađuju se iz kalupa; izgledaju kao kovanice. Nudimo ih u raznim finoćama, prečnika i gramaža.

Cenovnik ›

Foto zlatnici

Poklonite jedinstven zlatnik, sa gravurom fotografije po želji. Foto zlatnici su originalan poklon dragim osobama povodom rođenja ili krštenja deteta. Širok raspon cena ovakvog poklona omogućava da samo definišete vrednost zlatnika.

Cenovnik ›

Srebrnjaci

Predstavljamo Vam jedinstvene srebrnjake, investicione poklone od specijalne vrednosti. Pred vama su savršeni pokloni za kolekcionare svih uzrasta, oni ne gube vrednost; kreativnih i sofisticiranih svetskih dizajna, pogodni za razne prilike.

Saznajte više ›

Moderni gravirani

Istražite zlatnike sa modernim motivima; oni se prave novom metodom. Iznenadite dragu osobu ilustracijom i posvetom po želji. Dizajn motiva se priprema na računaru. Ova vrsta zlatnika se izrađuje mašinski. Dostupne su vam razne finoće, prečnici i gramaže.

Cenovnik ›

Zlatnici za pravna lica

Poklonite jedinstven zlatnik sa znakom preduzeća, u personalizovanoj ambalaži sa logom firme, kao i specijalnom posvetom ili sa specifičnom ilustracijom. Zlatnici su idealan poklon za saradnike i zaposlene. Mogući popusti na veće količine.

Saznajte više ›

Poklon spreman za prezentovanje

Zlatnik koji kupujete dolazi sa kompletnom ukrasnom ambalažom – uz zlatnik se dobija i elegantna kutija, detaljna deklaracija, a sve je spakovano u prefinjenu ukrasnu kesu. Poklon je od trenutka kupovine spreman za prezentovanje.
Saznajte više o pakovanju ›

Dostava na adresu

Svakog dana šaljemo porudžbine kurirskom službom, a paketi se dostavljaju brzo i sigurno, najčešće u roku od dva radna dana. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu radnju, uvek možete da tražite da Vam se zlatnik pošalje kurirskom službom na željenu adresu.

Popust za sva buduća poklanjanja

Kupovinom zlatnika dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popust za sve buduće kupovine.

Porudžbine možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od dva radna dana.

Na žiro račun

Preduzetnicima i pravnim licima nudimo mogućost plaćanja direktno na žiro račun. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno po predračunu.