Specijalan poklon
za specijalne prilike

Zlatnici su idealan poklon za sve posebne prilike. S poštovanjem prema tradicijama, sa ponosom se poklanja zlatnik porodici sa prinovom, ili povodom krštenja deteta, kao znak zahvalnosti saradnicima, učenicima, kolegama i svim dragim osobama koji slave posebne prilike.

Klasični kovani

Klasičan poklon za razne svečane prilike. Ovi zlatnici se najčešće poklanjaju sa ugraviranom posvetom – sjajna ideja za slave, rođendane ili krštenja.

Istražite kovane zlatnike ›

Moderni gravirani

Kolekcija zlatnika sa savremenim motivima. Poklonite zaista jedinstven zlatnik. Iznenadite voljenu osobu ilustracijom i porukom po želji.

Istražite moderne zlatnike ›

Personalizovani zlatnici za firme

Možemo da Vam izradimo zlatnik po želji, sa logoom firme ili sa specifičnom ilustracijom. Saznajte više i takvim zlatnicima, o veličinama, debljinama, i njihovim cenama..

Saznajte više ›

Idealan poklon
za sve prilike

Zlatnik je savršen poklon za krštenja, rođenja i ostale specijalne proslave, jubileje i posebne prilike. Međutim svaki zlatnik može da se pretvori u privezak ukoliko se on ugradi u ram.

Saznajte više ›
POLEĐINA
SA GRBOM
PRAZNA
POLEĐINA
GRAVIRANA
POLEĐINA

Opcije za poleđinu

* izbor navedenih opcija ne utiče na cenu

Specijalne porudžbine

Ukoliko želite da Vam izradimo zlatnik po vašoj zamisli, na primer logo vaše firme ili specifične ilustracije, molimo Vas da nas kontaktirate radi dogovora. Cena će biti formirana zajedno sa Vama. Nudimo i mogućnost poručivanja zlatnika sa obe prazne strane, kao i sa praznim licem i grbom na poleđini.
Saznajte više ›
kutija za zlatnike dukate

Premium pakovanje.
Premium iskustvo.

Od velikog nam je značaja da svaki detalj Vašeg poklanjanja bude prefinjeno i sa stilom, zato smo obratili pažnju, da kutija u kojoj će zlatnik biti prezentovan, zadovoljava visoke standarde i kriterijume, kako u estetskom smislu, tako i iz perspektive kvaliteta i izrade same kutije. U cene naših zlatnika je uračunata i premium ambalaža, jer zaslužujete isključivo prvoklasno iskustvo.
Saznajte više o pakovanju ›

Graviranje posvete

Pored velikog izbora kovanih i graviranih klasičnih i modernih zlatnika, nudimo vam opciju personalizacije zlatnika kratkom porukom koju vi odaberete. Ova usluga je besplatna.

Finoća zlatnika

Zlatnici se izrađuju od 14k 585 legure zlata ili od 22k 900 finoće. Obe legure su jednako kvalitetne, po striktnim standardima 585 i 900 legure zlata, međutim veća finoća znači veću čistoću odnosno veći udeo čistog zlata u leguri; shodno tome je po gramaži gledano veća cena i vrednost 900 (22k) legure od 585 (14k). Zlatnici odnosno dukati se izrađuju isključivo u žutom zlatu. Svi modeli se izrađuju isključivo po porudžbini. Saznajte više o rokovima irade.

Iz naše zlatare do vas.
Gde god da ste.

Svakog dana šaljemo porudžbine kurirskom službom, a paketi se dostavljaju brzo i sigurno, najčešće u roku od dva radna dana. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu radnju, uvek možete da tražite da Vam se proizvod pošalje kurirskom službom na željenu adresu. Dostava vam ne pravi dodatak trošak.

Popust za sva buduća poklanjanja

Kupovinom zlatnika automatski dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popust za sve buduće kupovine. Istražite naš nakit na sajtu u SHOP sekciji ili nas posetite lično. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Porudžbine možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od dva radna dana.

Na žiro račun

Preduzetnicima i pravnim licima nudimo mogućost plaćanja direktno na žiro račun. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno po predračunu.

PayPal

Ukoliko želite da platite porudžbinu platnom karticom preko PayPal servisa, možemo da Vam poslati PayPal predračun. Ovaj način Vam omogućava da se porudžbina plati iz inostranstva, odnosno bezgotovinski.