Specijalan poklon
za specijalne prilike

Zlatnici su idealan poklon za sve posebne prilike. S poštovanjem prema tradicijama, sa ponosom se poklanja zlatnik porodici sa prinovom, ili povodom krštenja deteta, kao znak zahvalnosti saradnicima, učenicima, kolegama i svim dragim osobama koji slave posebne prilike.
Saznajte više ›

Klasični kovani

Klasičan poklon za razne svečane prilike. Ovi zlatnici se najčešće poklanjaju sa religioznim ili nacionalnim motivima, sa grbom Srbije ili sa ugraviranom kratkom posvetom na poleđini; idealan poklon za slave, rođendane i krštenja. Izrađuju se iz kalupa; izgledaju kao kovanice. Dostupne su vam 14k i 22k varijante, određeni prečnici i određene gramaže.

Cenovnik ›

Foto zlatnici

Poručite prelep i jedinstven zlatnik, moderne, kvalitetne i precizne izrade, fotorealističnom gravurom sadržaja sa fotografije koju nam pošaljete. Foto zlatnici su idealan i veoma simpatičan dar voljenim osobama povodom rođenja ili krštenja deteta. Širok raspon cena ovakvog poklona omogućava da samo definišete vrednost zlatnika. Uz podrazumevanu elegantnu ambalažu, poklon Foto Zlatnik se pamti zauvek, dok vrednost dara vremenom samo raste.

Cenovnik ›

Zlatnici za firme

Poklonite jedinstven zlatnik sa znakom preduzeća, u personalizovanoj ambalaži sa logom firme, kao i specijalnom posvetom ili sa specifičnom ilustracijom. Zlatnici su idealan dar za saradnike i zaposlene, jer su jedan od retkih poklona kojima vremenom raste vrednost. Odobravaju se popusti na veće količine. Bićete u stalnom kontaktu sa menadžerima kako bi se precizirao rok izrade i propratna ambalaža.

Saznajte više ›

Moderni gravirani

Istražite kolekciju zlatnika sa savremenim ali i klasičnim motivima i modernom metodom izrade. Poklonite zaista jedinstven poklon: iznenadite dragu osobu ilustracijom i porukom po želji. Dizajn motiva se priprema na računaru, tako da imate potpunu slobodu i pomoć naših dizajnera. Ova vrsta zlatnika se izrađuje mašinski; mašina gravira na kružnu ploču zlatne legure. Dostupne su vam 14k ili 22k varijante, svi prečnici i razne gramaže.

Cenovnik ›

Specijalne porudžbine

Ukoliko želite da Vam izradimo zlatnik po vašoj zamisli, na primer logo vaše firme ili specifične ilustracije, molimo Vas da nas kontaktirate radi dogovora. Cena će biti formirana zajedno sa Vama. Nudimo i mogućnost poručivanja zlatnika sa obe prazne strane, kao i sa praznim licem i grbom na poleđini.
Saznajte više ›
kutija za zlatnike dukate

Premium pakovanje.
Premium iskustvo.

Od velikog nam je značaja da svaki detalj Vašeg poklanjanja bude prefinjeno i sa stilom, zato smo obratili pažnju, da kutija u kojoj će zlatnik biti prezentovan, zadovoljava visoke standarde i kriterijume, kako u estetskom smislu, tako i iz perspektive kvaliteta i izrade same kutije. U cene naših zlatnika je uračunata i premium ambalaža, jer zaslužujete isključivo prvoklasno iskustvo.
Saznajte više o pakovanju ›

Graviranje posvete

Pored velikog izbora kovanih i graviranih klasičnih i modernih zlatnika, nudimo vam opciju personalizacije zlatnika kratkom porukom koju vi odaberete.

Finoća zlatnika

Zlatnici se izrađuju od 14k 585 legure zlata ili od 22k 900 finoće. Obe legure su jednako kvalitetne, po striktnim standardima 585 i 900 legure zlata, međutim veća finoća znači veću čistoću odnosno veći udeo čistog zlata u leguri; shodno tome je po gramaži gledano veća cena i vrednost 900 (22k) legure od 585 (14k). Zlatnici odnosno dukati se izrađuju isključivo u žutoj boji. Svi modeli se izrađuju isključivo po porudžbini. Saznajte više o rokovima irade.

Iz naše zlatare do vas.
Gde god da ste.

Svakog dana šaljemo porudžbine kurirskom službom, a paketi se dostavljaju brzo i sigurno, najčešće u roku od dva radna dana. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite našu radnju, uvek možete da tražite da Vam se proizvod pošalje kurirskom službom na željenu adresu. Dostava vam ne pravi dodatak trošak.

Popust za sva buduća poklanjanja

Kupovinom zlatnika automatski dobijate i Karticu Vernosti, koja Vam obezbeđuje popust za sve buduće kupovine. Istražite naš nakit na sajtu u SHOP sekciji ili nas posetite lično. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Porudžbine možete da platite:

Gotovinom

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Menjačnica vam je dostupna odmah pored naše radnje.

Pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. U većini slučajeva paket se dostavi u roku od dva radna dana.

Na žiro račun

Preduzetnicima i pravnim licima nudimo mogućost plaćanja direktno na žiro račun. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno po predračunu.